LAKISÄÄTEISET ILMOITUKSET



Husqvarna AB (publ) 

Rekisteröity tytäryhtiö: 
Oy Husqvarna Ab 
Lautatarhankatu 8 B 
00580 Helsinki

Toimitusjohtaja: Aarne Kokko
Yritystunnus: 1963845-0


TIETOSUOJASELOSTE

Husqvarna arvostaa kiinnostustasi yhtiöön ja sen tuotteisiin. Suosittelemme painokkaasti, että luet huolellisesti nämä Tietosuojaperiaatteet ennen tämän sivuston tai sen alasivustojen (yhdessä "Sivusto") käyttöä. Näissä Tietosuojaperiaatteissa määritetään, mitä tietoja Husqvarna AB (publ)/GARDENA GmbH tai sen konserniyhtiöt, tytäryhtiöt tai haaraliikkeet (yhdessä HUSQVARNA) tai kolmannet osapuolet HUSQVARNAn puolesta keräävät Sivustolta ja miten henkilötietojasi suojataan. Jos et hyväksy Tietosuojaperiaatteita, et voi käyttää Sivustoa. Näitä Tietosuojaperiaatteita voidaan muuttaa aika ajoin, joten sinun pitää tarkistaa ne ajoittain.

YLEISTÄ

Huomaa, että voidaksesi osallistua joihinkin toimintoihimme ja käyttää joitakin tuotteitamme ja palvelujamme, on välttämätöntä, että ilmoitat tiedot, joista sinut voit tunnistaa, kuten sähköpostiosoitteesi, nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja henkilötunnuksesi (”Henkilötietosi”) tietyissä Sivuston osissa. Siksi sinun on täysin ymmärrettävä ja yksiselitteisesti hyväksyttävä sellaisten Henkilötietojen käyttö ja siirto näissä Tieturvaperiaatteissa määritettyjen ehtojen mukaisesti.

HENKILÖTIETOJEN JA MUIDEN KÄYTTÄJÄTIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ

HUSQVARNAlle luovuttamiasi tietoja suojaavat Ruotsin ja Euroopan tietosuojalainsäädäntö. HUSQVARNA tallentaa Henkilötietosi ja hallitsee niitä voidakseen auttaa sinua tuotteidemme ja/tai verkkopalvelujemme käytössä. Jos annat meille lisää Henkilötietoja vastaanottaaksesi meiltä tietoja – esimerkiksi esitteitä, luetteloita jne. – me keräämme ja tallennamme nämä tiedot. Näiden tietojen avulla voimme täyttää tietopyyntösi. Tiedot tallennetaan kohtuullisen turvalliseen ja suojattuun ympäristöön niin pitkäksi aikaa kuin HUSQVARNA uskoo, että ne voivat olla tarpeellisia viestinnässä kanssasi. Jos haluat poistaa kaikki tietosi tai osan niistä, ota yhteyttä Husqvarna AB:hen [kyselyt@husqvarnagroup.com]. HUSQVARNA voi pyytää myös ei-pakollisia tietoja parantaakseen asiakkaidensa tuntemusta, harjoittaakseen suoramainontaa tai kutsuakseen sinua kilpailuihin. Tällaisiin lisätietopyyntöihin vastaaminen on vapaaehtoista. HUSQVARNA kerää myös ei-henkilökohtaisia tietoja Sivuston käytöstä. Näitä tietoja kerätään kollektiivisesti ja vain sisäisiä tarkoituksia varten, jotta voimme parantaa verkkokokemustasi ja tukea Sivustolla käyntiäsi. HUSQVARNA voi yhdistää näitä tietoja Henkilötietoihin nähdäkseen, ketkä käyttäjät käyttävät mitäkin materiaaleja, mikä auttaa meitä parantamaan Sivustoa. HUSQVARNA ei tietoisesti kerää henkilötietoja alle 18-vuotiailta henkilöiltä, joille sivustoa ei ole tarkoitettu. Neuvomme vanhempia ja huoltajia seuraamaan aktiivisesti lasten toimintaa verkossa.

HENKILÖTIETOJEN SIIRTO

HUSQVARNA ei luovuta tai siirrä (muuta kuin reititystarkoituksessa) Sivustolla ilmoittamiasi tietoja millekään kolmannelle osapuolelle paitsi, (a) kun annat siihen suostumuksesi; (b) kun laki tai oikeuden määräys edellyttää sitä; (c) HUSQVARNAn oikeuksien tai omaisuuden suojaamiseksi; (d) muiden Sivuston käyttäjien henkilökohtaisen turvallisuuden suojaamiseksi; (e) henkilöille tai yhtiöille, joiden kanssa HUSQVARNAlla on sopimus Sivuston tai liiketoimintamme sisäisten toimintojen suorittamisesta; tai (f) uskomme hyvillä perusteilla, että ne ovat sellaisen lain tai sitovan sopimuksen alaisia, joka takaa Henkilötietojen reilun käsittelyn ja riittävän suojaamisen periaatteet. HUSQVARNA varaa oikeuden harkintansa mukaan ottaa yhteyttä asiaankuuluvaan viranomaiseen, jos se huomaa toimintaa, joka voi olla laitonta tai rikkoa HUSQVARNAn käyttöehtoja.

EVÄSTEET

1. Sivusto voi käyttää niin sanottuja ”evästeitä”. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sisältävät verkkosivuston tietokoneelle tallentamia tietoja. Ne auttavat meitä tarjoamaan Sivustolla lisätoimintoja sekä analysoimaan Sivuston käyttöä. Evästeitä on kahdenlaisia: Toisia käytetään "muistamaan" sellaisia tietoja kuten käyttäjätunnus ja salasana, ja niitä pidetään tietokoneella siihen asti, kunnes päätät ”kirjautua ulos” palvelusta. Näitä evästeitä tallennetaan tietokoneelle vain, jos valitset "Älä kysy käyttäjätunnustani tai salasanaa jatkossa".

2. Toinen tyyppi on niin sanottu istuntoeväste. Sillä seurataan esimerkiksi sitä, minkä kielen olet valinnut sivustolla. Sivustolla käynnin aikana sellaiset evästeet tallennetaan tilapäisesti tietokoneen muistiin. Istuntoevästettä ei yleensä tallenneta pitkäksi aikaa tietokoneelle, ja yleensä se poistetaan, kun suljet selaimen. Näiden evästeiden käytöllä HUSQVARNA toivoo voivansa paremmin kohdistaa asiaankuuluvat tiedot kävijöille.

Jos et halua hyväksyä HUSQVARNAn evästeiden käyttöä, useimmissa selaimissa on mahdollista säätää asetuksia niin, että selain torjuu evästeet. Tämä voi kuitenkin rajoittaa Sivuston toimintoja ja hyödyllisyyttä.

LAATU

HUSQVARNA sitoutuu varmistamaan kohtuullisilla toimenpiteillä, että keräämämme Henkilötiedot ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla. Sinun velvollisuutesi on kuitenkin ilmoittaa vain tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla olevia Henkilötietoja, kun niitä kerätään. Mikäli myöhemmin huomaat, että hallussamme olevat Henkilötiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajan tasalla, korjaamme ne kohtuullisilla toimenpiteillä saatuamme sinulta kirjallisen ilmoituksen asiasta.

TURVALLISUUS

Vaikka HUSQVARNA ei voi taata, ettei luvatonta käyttöä koskaan esiinny, voit luottaa siihen, että HUSQVARNA pyrkii huolellisesi ylläpitämään Henkilötietojesi turvallisuutta ja estämään niiden luvattoman käytön sopivalla tekniikalla ja sisäisillä menettelyillä.

MUUT VERKKOSIVUSTOT

Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin. HUSQVARNA ei valvo sellaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen, jotka voivat olla linkitettyjä Sivustoon, sisältöä tai tietosuojakäytäntöjä, eikä ole vastuussa niistä. Tällaiset verkkosivustot voivat sijoittaa omia evästeitään tietokoneellesi ja/tai kerätä ja käsitellä henkilötietojasi eri tavoilla. Suosittelemme, että tutustut näiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin, ennen kuin käytät sivustoja.

MUUTOKSET

HUSQVARNA varaa oikeuden, oman harkintansa mukaan, muuttaa, lisätä tai poistaa minkä tahansa näiden Tietosuojaperiaatteiden osan koska tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Muutokset näihin Tietosuojaperiaatteisiin tulevat voimaan, kun ne julkaistaan Sivustolla. Jos jatkat Sivuston käyttöä sen jälkeen, kun mikä tahansa muutos näihin Tietosuojaperiaatteisiin on julkaistu, sinun katsotaan hyväksyneen kyseiset muutokset.

KÄYTTÖEHDOT

Husqvarna arvostaa kiinnostustasi yhtiöön ja sen tuotteisiin. Suosittelemme painokkaasti, että luet nämä Käyttöehdot huolellisesti ennen Sivuston käyttöä. Käyttämällä Sivustoa hyväksyt Ehdot.

YLEISTÄ

Tätä sivustoa tai sen alasivustoja (yhdessä "Sivusto") julkaisee Husqvarna AB (publ)/GARDENA GmbH tai sen konserniyhtiöt, tytäryhtiöt tai haaraliikkeet (yhdessä HUSQVARNA). Sivustosi käyttöä koskee oikeudellisesti sitova sopimus sinun ja HUSQVARNAn välillä (”Sopimus”). Seuraavassa ovat Sopimuksen ehdot (”Ehdot”). Käyttämällä Sivustoa ilmoitat, että olet lukenut ja ymmärtänyt Ehdot ja niihin liittyvät asiakirjat ja hyväksyt ne. On tärkeää lukea käyttöehdot huolellisesti. Jos et hyväksy Ehtoja ja kaikkia niihin liittyviä asiakirjoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää Sivustoa.

KÄYTTÖOIKEUS

Tämän Sopimuksen Ehtojen mukaisesti HUSQVARNA myöntää sinulle ei-yksinoikeudella ei-siirrettävän, rajoitetun oikeuden käyttää ja näyttää tätä Sivustoa ja siinä olevaa aineistoa. Sitoudut siihen, ettet häiritse tai yritä häiritä Sivuston toimintaa millään tavalla. HUSQVARNA valtuuttaa sinut katsomaan ja lataamaan tietoja ("Aineisto") Sivustolta vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, jollei Husqvarnan sosiaalisen sisällön uutishuoneessa toisin nimenomaisesti mainita. Tämä valtuutus ei siirrä oikeuksia Aineistoon eikä Aineiston kopioihin ja sitä koskevat seuraavat rajoitukset: 1) sinun on säilytettävä kaikissa lataamissasi Aineiston kopioissa kaikki Aineiston sisältämät tekijänoikeuksia ja muita omistusoikeuksia koskevat ilmoitukset; 2) et saa muuttaa Aineistoa millään tavalla tai toisintaa sitä tai julkisesti näyttää, esittää tai jaella tai muuten käyttää tai välittää mihinkään julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen; ja 3) saat siirtää Aineistoa kenelle tahansa toiselle henkilölle vain, jos ilmoitat heille näistä Ehdoista seuraavat velvollisuudet ja he hyväksyvät ne. Sitoudut noudattamaan kaikki lisärajoituksia, joita Sivustolla julkaistaan, kun sitä mahdollisesti aika ajoin päivitetään.

KÄYTTÄJÄN TAKUUT

Takaat ja vakuutat, että käytät tätä Sivustoa näiden Ehtojen, mukaan lukien tämän Sopimuksen mukaiset lait ja määräykset, mukaisesti ja noudatat kaikkia Sivuston nykyisiä ja tulevia periaatteita ja sääntöjä. Sitoudut siihen, että sivustoa käyttäessäsi et: (a) lähetä roskapostia tai ei-toivottuja viestejä; (b) esitä olevasi HUSQVARNA tai joku muu tai anna kolmannen osapuolen esittää olevansa sinä; (c) väärennä otsikkoja tai muuten käsittele tunnistimia peittääksesi Sivuston kautta siirretyn sisällön alkuperän; (d) esitä harhaanjohtavasti suhdettasi johonkin henkilöön tai yhteisöön; (e) toimi tavalla, joka vaikuttaa kielteisesti muiden käyttäjien mahdollisuuksiin käyttää Sivustoa; (f) riko soveltuvia lakeja, (g) lähetä tai siirrä aineistoa, joka millään tavalla loukkaa toisten oikeuksia tai on laitonta, loukkaavaa, kiihottavaa, rahvaanomaista tai muuten epähienoa tai sisältää tuotteiden tai palvelujen mainontaa tai (h) kerää tai tallenna tietoja muista käyttäjistä, jos he eivät sitä erityisesti valtuuta.

TIETOSUOJA

Tietoja HUSQVARNAn Tietosuojaperiaatteista ja henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä on HUSQVARNAn Tietosuojaperiaatteissa. Hyväksyt, että tietojasi ja henkilötietojasi käytetään HUSQVARNAn Tietosuojaperiaatteiden mukaisesti.

MUUTOKSET

HUSQVARNA varaa oikeuden, oman harkintansa mukaan, muuttaa, lisätä tai poistaa minkä tahansa tämän Sopimuksen osan koska tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Muutokset tähän Sopimukseen tulevat voimaan, kun ne julkaistaan Sivustolla. Jos jatkat Sivuston käyttöä sen jälkeen, kun mikä tahansa muutos tähän Sopimukseen on julkaistu, sinun katsotaan hyväksyneen kyseiset muutokset.

IMMATERIAALIOIKEUDET

Hyväksyt, että kaikki immateriaalioikeudet (mukaan lukien rajoituksetta tekijänoikeudet, patentit, tietotaito, luottamukselliset tiedot, tietokantaoikeudet ja oikeudet tavaramerkkeihin ja malleihin riippumatta siitä, onko ne rekisteröity) Sivustolla kuuluvat HUSQVARNAlle ja sen lisenssinantajille. Kaikki sellaisten HUSQVARNAlle kuuluvien immateriaalioikeuksien käytöstä aiheutuvat immateriaalioikeudet ja goodwill kuuluvat HUSQVARNAlle. Tämä Sivusto, kaikki Aineisto mukaan lukien, on tekijänoikeuslakien ja kansainvälisten tekijänoikeussopimusten suojaama. Sitoudut noudattamaan kaikkia tekijänoikeuslakeja maailmanlaajuisesti tämän Sivuston, kaikki Aineisto mukaan lukien, käytössä ja estämään Aineiston luvattoman kopioinnin. HUSQVARNA ei myönnä sinulle mitään suoria tai epäsuoria oikeuksia minkään patentti-, malli-, tavaramerkki-, tekijänoikeus- tai liikesalaisuuslainsäädännön perusteella. Hyväksyt, että sinulla ei ole, ja mikään näissä Ehdoissa ei anna sinulle, oikeutta käyttää HUSQVARNAn tavaramerkkejä, kauppanimiä, palvelumerkkejä, logoja, toimialuenimiä tai muita merkkiominaisuuksia muuten kuin mitä HUSQVARNAn tavaramerkkiluettelossa nimenomaisesti todetaan. Huomaa, että kaikki tiedot, ei-tilatut ehdotukset, ideat ja muut lähetykset katsotaan ei-luottamuksellisiksi ja suojaamattomiksi. Lähettämällä tietoja tai aineistoa, paitsi patenttitietoilmoitus-muodossa kuten se kuvataan Husqvarnan ei-tilattuja ideoita koskevissa periaatteissa, annat HUSQVARNAlle rajoittamattoman, rojaltivapaan, peruuttamattoman ja maailmanlaajuisen lisenssin käyttää, toisintaa, näyttää, suorittaa, muuttaa, lähettää ja jakaa kyseisiä aineistoja tai tietoja, ja hyväksyt myös, että HUSQVARNA on vapaa käyttämään mitä tahansa ideaa, konseptia, tietotaitoa tai tekniikkaa, jonka lähetät meille mitä tarkoitusta varten hyvänsä. Lisätietoja on Husqvarnan ei-tilattuja ideoita koskevissa periaatteissa.

OHJELMISTO

Mikä tahansa ohjelmisto, joka on ladattavissa tältä sivustolta (”Ohjelmisto”) on HUSQVARNAn ja/tai sen alihankkijoiden tekijänoikeussuojattua omaisuutta. Ohjelmiston käyttö on sen mukana mahdollisesti tulevan tai siihen sisältyvän loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen (”Käyttöoikeussopimus”) mukainen. Jollei Käyttöoikeussopimuksesta muuta seuraa, Ohjelmisto annetaan ladattavaksi yksinomaan loppukäyttäjien käyttöä varten. Mistä tahansa Ohjelmiston toisintamisesta tai edelleen jakelusta, joka ei ole Käyttöoikeussopimuksen mukaista, voi olla siviili- tai rikosoikeudellisia seuraamuksia. RAJOITTAMATTA EDELLÄ SANOTTUA OHJELMISTON KOPIOINTI TAI TOISINTAMINEN MILLEKÄÄN TOISELLE PALVELIMELLE TAI MIHINKÄÄN MUUHUN SIJAINTIIN MYÖHEMMIN TOISINNETTAVAKSI TAI EDELLEEN JAETTAVAKSI NIMENOMAISESTI KIELLETÄÄN. OHJELMISTO TAATAAN, MIKÄLI LAINKAAN, KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN EHTOJEN MUKAISESTI. PAITSI MITÄ KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSESSA TAATAAN, HUSQVARNA TÄTEN KIELTÄÄ KAIKKI TAKUUT JA EHDOT OHJELMISTON SUHTEEN, MUKAAN LUKIEN KAIKKI EPÄSUORAT TAKUUT JA EHDOT SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN, OMISTUSOIKEUDESTA JA EI-LOUKKAAVUUDESTA.

MUUT VERKKOSIVUSTOT

Sinua varten Internet voi sisältää linkkejä Internet-sivustoihin, jotka ovat kolmansien osapuolten omistamia, julkaisemia ja ylläpitämiä. HUSQVARNA ei seuraa tai tarkasta sellaista kolmannen osapuolen sisältöä, eikä HUSQVARNA myöskään ole vastuussa sellaisten kolmansien osapuolten sivustojen tarkkuudesta tai luotettavuudesta.

ULKOISET LINKIT SIVUSTOLLE

HUSQVARNAn on hyväksyttävä kaikki linkit sivustolle, paitsi että HUSQVARNA hyväksyy linkit, joissa: (i) linkki on tekstimuodossa ja sisältää vain nimen "HUSQVARNA" eikä mitään HUSQVARNAn tai sen lisenssinantajien tavaramerkkejä; (ii) linkkiin on linkitetty vain www.husqvarna.com eikä mitään sivuston alaosoitetta; (iii) linkki, kun käyttäjä aktivoi sen, näyttää sivun täydellä ruudulla täysin käsiteltävässä ja navigoitavassa selainikkunassa eikä kehyksessä linkin sisältävässä sivustossa; ja (iv) linkin ulkonäkö, sijainti ja muut ominaisuudet eivat saa antaa väärää vaikutelmaa, että jokin toimija tai sen toiminnat tai tuotteet liittyvät HUSQVARNAan tai ovat jälkimmäisen sponsoroimia, eikä se myöskään saa vahingoittaa tai heikentää HUSQVARNAn tai sen tytäryhtiöiden nimeen ja tavaramerkkeihin liittyvää goodwilliä. HUSQVARNA varaa oikeuden peruuttaa tämän linkin hyväksynnän koska tahansa oman harkintansa mukaan.

EPÄSUORIEN TAKUIDEN POIS SULKEMINEN

Vaikka tämän Sivuston tietojen tarkkuus ja sen jatkuva saatavuus on pyritty huolella varmistamaan, HUSQVARNA ei hyväksy mitään vastuuta niistä. AINEISTOSSA VOI OLLA EPÄTARKKUUKSIA JA KIRJOITUSVIRHEITÄ. HUSQVARNA EI TAKAA AINEISTON PAIKKANSAPITÄVYYTTÄ TAI TÄYDELLISYYTTÄ, EIKÄ MINKÄÄN SIVUSTON KAUTTA NÄYTETYN TAI JULKAISTUN NEUVON, MIELIPITEEN TAI LAUSUNNON LUOTETTAVUUTTA. HYVÄKSYT, ETTÄ SELLAISEEN MIELIPITEESEEN, NEUVOON, LAUSUNTOON, MUISTIOON TAI TIETOON LUOTTAMINEN TAPAHTUU OMALLA RISKILLÄSI. KAIKKI SISÄLTÖ TARJOTAAN "SELLAISENAAN" JA "SAATAVUUDEN MUKAAN". HUSQVARNA ERITYISESTI KIELTÄÄ KAIKKI MINKÄÄNLAISET ESITYKSET TAI TAKUUT, SUORAT TAI EPÄSUORAT, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA TAKUUT SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEN, EI-LOUKKAAVUUDESTA TAI TÄMÄN SIVUSTON TAI SISÄLLÖN TOIMIVUUDESTA. HUSQVARNA EI TAKAA TAI ESITÄ MITÄÄN TÄMÄN SIVUSTON TURVALLISUUDESTA. HYVÄKSYT, ETTÄ KAIKKI LÄHETETYT TIEDOT VOIDAAN SIEPATA. HUSQVARNA EI TAKAA, ETTÄ SIVUSTO TAI PALVELIMET, JOTKA TARJOAVAT SIVUSTON, TAI HUSQVARNAN LÄHETTÄMÄ ELEKTRONINEN VIESTINTÄ EI SISÄLLÄ VIRUKSIA TAI MUITA HAITALLISIA ELEMENTTEJÄ. KAIKKI SELLAISET ESITYKSET, TAKUUT TAI EHDOT SULJETAAN POIS LAIN SALLIMASSA LAAJUUDESSA. TÄMÄ EPÄSUORIEN TAKUIDEN POISSULKEMINEN KOSKEE MYÖS KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SIVUSTOJA.
Sivustolla julkaistavat tiedot voivat sisältää viittauksia tai ristiviittauksia sellaisiin HUSQVARNAn tuotteisiin, palveluihin jne., joita ei ole julkaistu tai saatavana maassasi. Sellaisten tietojen tarkkuutta ei voida taata, erityisesti koska nämä tiedot voivat muuttua, ovat riippuvaisia erityisistä vaatimuksista tai saatavuudesta, ja sellaiset viittaukset eivät merkitse, että HUSQVARNA aikoo julkaista sellaisia tuotteita, palveluita jne. maassasi. Kysy paikalliselta jälleenmyyjältä täydelliset tiedot sinulle saatavana tai tilattavissa olevista tuotteista, palveluista jne. HUSQVARNA varaa oikeuden, oman harkintansa mukaan, muuttaa mitä tahansa tuotetta, palvelua jne. tai lisätä tai poistaa sellaisen koska tahansa etukäteen ilmoittamatta.

VASTUUNRAJOITUS

MISSÄÄN TAPAUKSESSA HUSQVARNA EI OLE KORVAUSVELVOLLINEN MISTÄÄN VÄLILLISISTÄ TAI VÄLITTÖMISTÄ VAHINGOISTA (MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA LIIKETOIMINNAN, SOPIMUKSEN, TULOJEN TAI TIETOJEN MENETYKSET TAI LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMINEN), JOTKA AIHEUTUVAT TÄMÄN SIVUSTON TAI SISÄLLÖN KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ SITÄ TAI EDELLÄ MAINITTUIHIN LIITTYEN TAI NÄISTÄ EHDOISTA TAI NIIHIN LIITTYEN, VAIKKA HUSQVARNALLE OLISI KERROTTU SELLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. TÄSSÄ MÄÄRITETTYJEN EHTOJEN LISÄKSI HUSQVARNA EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLE KORVAUSVELVOLLINEN MISTÄÄN TÄMÄN SIVUSTON SISÄLTÄMISTÄ VIRHEISTÄ, EPÄTARKKUUKSISTA, LAIMINLYÖNNEISTÄ TAI MUISTA PUUTTEISTA TAI SEN SISÄLTÄMIEN TIETOJEN EPÄAJANMUKAISUUDESTA TÄLLÄ VERKKOSIVUSTOLLA. TÄMÄ VASTUUNRAJOITUS KOSKEE MYÖS MAHDOLLISIA KOLMANSIEN OSAPUOLIEN VERKKOSIVUSTOJA.

SOVELLETTAVA LAKI JA OIKEUSPAIKKA

HUSQVARNA hallitsee, ylläpitää ja hallinnoi tätä Sivustoa Ruotsin toimitiloistaan. HUSQVARNA ei esitä, että tämän Sivuston materiaalit ovat sopivia tai käytettävissä Ruotsin ulkopuolella. Sivuston käyttö alueilta, joissa Sivuston sisältö on laitonta, on kiellettyä. Jos käytät Sivustoa Ruotsin ulkopuolelta, olet vastuussa kaikkien paikallisten lakien noudattamisesta. Tämä Sopimus on Ruotsin lainsäädännön alainen. Sen ristiriidassa olevia lakeja koskevat määräykset eivät koske tätä Sopimusta. Kaikissa tätä Sopimusta koskevissa kiistoissa ensisijainen tuomioistuin on Tukholman raastuvanoikeus.

EVÄSTEET

Sivustolla voidaan käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sisältävät käytettyjen verkkosivujen tietokoneelle tallentamia tietoja. Niitä käytetään sivuston toimivuuden parantamiseen ja käyttötietojen analysointiin. Evästeitä on kahdenlaisia:

  1. Pysyvä eväste: Näitä evästeitä käytetään erilaisten tietojen, kuten käyttäjätunnusten ja salasanojen muistamiseen. Tiedot säilyvät tietokoneella määrätyn ajan, ja pysyt kirjautuneena palveluun, kunnes päätät kirjautua ulos. Jos et käytä "Älä kysy käyttäjätunnustani ja salasanaani uudelleen" -toimintoa, näitä evästeitä ei tallenneta tietokoneellesi.
  2. Istuntokohtainen eväste: Näitä evästeitä käytetään esimerkiksi verkkosivulla valitsemasi kielen muistamiseen. Evästeet tallennetaan väliaikaisesti tietokoneen muistiin sivustovierailusi ajaksi. Istuntokohtaiset evästeet eivät tallennu tietokoneelle pitkäksi ajaksi. Yleensä ne poistuvat muistista, kun suljet selaimen. HUSQVARNA käyttää istuntokohtaisia evästeitä, jotta se voi tarjota sivuston käyttäjille heitä kiinnostavia tietoja.