Husqvarna Automower® -kokemuksia

-->
number 1

KUN HUSQVARNA AUTOMOWER® HOITAA NURMIKON, SINÄ VOIT KESKITTYÄ MUIHIN PUUTARHAPROJEKTEIHIN.

SELVIYTYY KAPEISTA KÄYTÄVISTÄ
Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista väleistä.

Monien navigointiominaisuuksien, kuten GPS-toiminnon (430X ja 450X) avulla Husqvarna Automower® leikkaa koko nurmialueen myös monimuotoisilla pihoilla. Se tunnistaa kapeat käytävät ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista väleistä.

Kaikki testaajien kommentit
Automower in the garden

ANNA SEN KIIVETÄ
Husqvarna Automower® pärjää jyrkissä rinteissä ja vaikeassa maastossa.

Husqvarna Automower® selviää rinteistä, joiden kaltevuus voi olla jopa 45 % (24 astetta). Lisävarusteena saatavan maastosarjan avulla se pärjää tätäkin jyrkemmissä rinteissä. Sisäinen rinnekompensointi takaa täydellisen leikkuutuloksen, joka on tasainen myös kumpuilevassa tai muuten haastavassa maastossa.

Kaikki testaajien kommentit
Automower can cope with slopes up
Automower in the garden

SÄÄLLÄ KUIN SÄÄLLÄ
Husqvarna Automower® ei pelkää sadetta

Myös sateella Husqvarna Automower® käyttää eri reittejä palatessaan latausasemalle, jolloin nurmikkoon ei jää rumia uria tai vaurioita. Satunnainen liikerata takaa tasaisen nurmimaton koko leikattavalla alueella.

Kaikki testaajien kommentit
Automower can cope with slopes up

HILJAISET YÖT
Husqvarna Automower® tekee työtään hiljaa, kun sinä nukut.

Yllätyt, kun huomaat, miten nopeasti Husqvarna Automower® -leikkurin unohtaa. Sitä tuskin huomaa, kun se pyörii pihallasi leikaten ruohoa nopeasti, hiljaisesti ja tehokkaasti. Ilman melua ja hälinää. Vain upea ja siisti nurmikko.

Kaikki testaajien kommentit
Automower in the garden

AUTOMOWER® CONNECT
Täydellistä hallintaa älypuhelimella

Automower® Connect on ominaisuus, jonka avulla voit hallita leikkuria älypuhelimella. Voit lähettää käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikomentoja sekä tarkistaa ja säätää asetuksia. Lisäksi voit paikasta riippumatta vastaanottaa ilmoituksia ja jäljittää leikkurin sijainnin. Saatavana osaan malleista.

Kaikki testaajien kommentit

KUN HUSQVARNA AUTOMOWER® HOITAA NURMIKON, SINÄ VOIT KESKITTYÄ MUIHIN PUUTARHAPROJEKTEIHIN.

HUSQVARNA AUTOMOWER® SELVIÄÄ KAIKISTA PIHATYYPEISTÄ

Mikä malli sopii parhaiten tarpeisiisi? Käytä nurmikkolaskuria


Automower 450X

AUTOMOWER® 450X

Enintään 5 000 m²:n suuruiselle alueelle, jolla voi olla paljon esteitä. Selviytyy haastavista, monimuotoisista ja vaativista puutarhoista, joissa on paljon käytäviä ja jyrkkiä rinteitä. Leikkurissa on automaattinen käytävähallinta, GPS-avusteinen navigointi, sähkötoiminen leikkuukorkeuden säätö ja sääajastin.

Automower 440

AUTOMOWER® 440

Husqvarna Automower® 440 on kestävä ja erittäin luotettava robottiruohonleikkuri yli 4 000 neliön pihoihin ja puutarhoihin. Se kulkee automaattisesti ja äänettömästi kapeissakin kohdissa ja kaltevuudeltaan jopa 45 %:n rinteissä. Sääajastin säätää leikkurin toiminnan nurmikon kasvunopeuden mukaan, ja tuloksena on aina siisti, tasainen ja hyvinvoiva nurmimatto. Lisävarusteena on saatavana mm. Connect-sovellus, maastopyöräsarja ja ajovalot.

Automower 430X

AUTOMOWER® 430X

Täydellinen valinta myös erittäin monimuotoiselle, enintään 3 200 m²:n alueelle, jolla on erillisiä nurmialueita, kapeita käytäviä, puita, pensaita ja jyrkkiä rinteitä. Leikkurissa on automaattinen käytävähallinta, GPS-avusteinen navigointi, sähkötoiminen leikkuukorkeuden säätö ja sääajastin.

Automower 420

AUTOMOWER® 420

Useimmille enintään 2 200 m²:n alueille. Tehokas robottileikkuri selviytyy alueen erilaisista haasteista, kuten rinteistä, puista ja pensaista. Leikkurissa on automaattinen käytävähallinta, sähkötoiminen leikkuukorkeuden säätö ja sääajastin.

Automower 315

Automower® 315

Enintään 1 500 m²:n keskikokoisille alueille, joilla voi olla paljon esteitä. Leikkurissa on automaattinen käytävähallinta ja sääajastin.

Automower 310

AUTOMOWER® 310

Enintään 1 000 m²:n pienille ja keskikokoisille alueille, joilla voi olla paljon esteitä. Kompakti robottileikkuri pärjää epätasaisessakin maastossa.

Automower 105

Automower® 105

Tasaisille ja avoimille, enintään 600 m²:n alueille, joilla on vain vähän esteitä. Kompakti ja kevyt rakenne parantaa ohjattavuutta pienillä alueilla. Saatavana myös valkoisena (lisävaruste).

115 iL -TRIMMERI

115 iL-TRIMMERI

Kevyt ja helppokäyttöinen akkutrimmeri soveltuu erinomaisesti nurmikon reunojen ja pienten alueiden siistimiseen. Intuitiivinen näppäimistö sekä ongelmaton käyttö ja hiljainen käyntiääni, minkä ansiosta trimmerin käyttäminen ei häiritse naapurustoa.

TUTUSTU AKKUTUOTEVALIKOIMAAMME

TUTUSTU AKKUTUOTEVALIKOIMAAMME

Husqvarnalla on laaja valikoima suorituskykyisiä akkukoneita niin ammatti- kuin kuluttajakäyttöönkin. Kevyet ja helppokäyttöiset akkukoneemme edustavat Husqvarnan koneille ominaista laatua ja tehokkuutta. Sama akku sopii kaikkiin kannettaviin koneisiimme.